Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-post:

Teknisk senter

Hjem - Prosjektledelse - Teknisk senter - Termoherdende former Introduksjon

Termoherdende former Introduksjon

03. 09, 2022

Best Times Mould har også spesialisert seg på SMC/BMC/GMT/LFT-mugg i over ti år.


SMC (sheet mold compound) er en blanding av polymerharpiks, innsatsfyllstoffer, fiberforsterkning, katalysator, pigmenter, stabilisatorer, slippmidler og fortykningsmidler. Produksjon av SMC er en kontinuerlig in-line prosess.


Denne prosessen produserer høystyrke, komplekse deler i en rekke størrelser. Matchende metalldyser er montert i en hydraulisk støpepresse. Materialladningen plasseres manuelt eller robotisk i formen; de oppvarmede formhalvdelene lukkes, og opp til 2000 psi trykk påføres. Syklustiden varierer fra ett til fem minutter, avhengig av delstørrelse og tykkelse. Funksjoner som ribber, bosser og innsatser kan støpes inn.


Kompresjonsstøpte glassfiberdeler er preget av netto størrelse og form, to utmerkede ferdige overflater og enestående repeterbarhet fra deler til del. Beskjærings- og etterbehandlingskostnadene er minimale.


In-mold-belegg og vakuumsystem i verktøyet er tilgjengelig for å forbedre overflatemalingsevnen, og eliminerer behovet for grunning.


Fargeblandinger kan tilpasses.


Fordelen med SMC-støpedeler er som følger:

1. God dimensjonsstabilitet, inkludert utmerket termisk motstand.

2. Pigmenterbar for innstøpt farge, best utseende med formtekstur.

3. Utmerket egenskapsbevaring i kalde og varme omgivelser.

4. Egnet for utendørs bruk i applikasjoner som involverer UV-eksponering og vann.


BMC (bulk molding compound) mold bruker en herdeplast som består av en polymerharpiks, ulike innsatsfyllstoffer, fiberforsterkning, katalysatorer, stabilisatorer og pigmenter som danner en viskøs. Den er svært fylt og forsterket med korte fibre.


BMC er tilgjengelig i bulkposer så vel som snegleform. Blandeoperasjonen kan utføres på en rekke måter. Det er tre metoder for å kombinere glass med pasta: en kontinuerlig skrueblander, en sigma bladblander og en plogbladblander. Prosessen som velges er avhengig av spesifikke produktegenskaper, produktform og volum.


Avhengig av sluttbruksapplikasjonen, er forbindelser formulert for å oppnå tett dimensjonskontroll, flammemotstand, høy dielektrisk styrke, korrosjons- og flekkmotstand og fargestabilitet. Dens utmerkede flytegenskaper gjør BMC-formen godt egnet for en rekke bruksområder som krever presisjon i detaljer og dimensjoner. Materialet er tilgjengelig i en rekke farger.


Dessuten er BMC-formen egnet for enten kompresjonsstøping eller sprøytestøping. Komprimeringsstøping av BMC brukes til å produsere komplekse komponenter som elektrisk utstyr, bilkomponenter, hus for elektriske apparater og verktøy, i store industrielle volumer.


GMT er glassmatteforsterket termoplast, en slags platestøpemasse med fiberforsterket termoplast. Den er produsert på enorme laminatorer, ved hjelp av en termoplastisk harpiks og en eller flere former for forsterkning. Prosessen gir en lett, delvis konsolidert, halvferdig kompositt i arkform. De fleste former produseres til 1300 mm til 1400 mm bredder. Noen nyere former er imidlertid laget for større, men proprietære bredder. Arkmaterialet kan kuttes til størrelse for å passe plassering i verktøyet for en spesifikk applikasjon og kan også inkludere en dekorativ eller funksjonell overflate laminert på den ene siden. GMT mold muliggjør produksjon av store deler med lave verktøykostnader og raske syklustider via kompresjonsstøping. Potensialet for delekonsolidering gir muligheten til å redusere vekt og kostnader ytterligere.


Fordelen med GMT-formdeler: utnyttelse av regenerert, lavt formingstrykk, lang lagringsperiode, kort formingssyklus, høy produksjonseffektivitet.


GMT-form brukes mest i bil- og bygg- og anleggsbransjen, kjemisk industri, emballasje, sportsutstyr, etc.


LFT er bulkstøpemateriale som har kontinuerlige fiberfilamenter som løper i hele lengden av pelleten, slik at disse materialene kan oppvise samtidige forbedringer i styrke, stivhet og slagfasthet over et bredt temperaturområde.


I mellomtiden er D-LFT (Direct-long fiber termoplast) tilgjengelig for sprøyte- eller kompresjonsstøping. De fleste D-LFT-systemer, mater glass roving inn i en twin-screw ekstruder (TSE), hvor det kuttes av skruene mens det blandes med smeltet polymer og tilsetningsstoffer som har blitt doseret inn separat. For å forbedre overflatefinishen bruker noen systemer kniver for å forhåndshakke rovingen før de kommer inn i TSE. Denne metoden gir generelt en kortere fiber, mens den direkte roving-fôret produserer lange fibre og gir deler med høyere strukturell ytelse.


Fordelen med D-LFT-form er at den kan redusere produksjonskostnadene ved å eliminere halvfabrikata og logistisk innsats, og øke produksjonsfleksibiliteten.


Vi har vellykket erfaring med å lage ulike typer former for:

· Bildeler: Støtfanger, motorpanser, chassis, frontpanel, lastebildør, dashbord, lampeskjerm, fotbrett, fender osv.

· Kommunikasjon og elektriske apparater: Elektrisk målerboks, kabelforgreningsboks, transformasjons- og distribusjonsboks, klimaanlegg, parabol etc.

· Sanitær- og kjøkkenutstyr: Badekar, servant, servant, takplate, chassis, veggpanel osv.

· Dør: Vi har unik erfaring med å lage SMC/MDF/HDF dørskinnsform med trekorn.

· Transport: SMC Motorbåt, SMC jernbaneramme, togsete, tak, vindusramme og toalett etc.

· Konstruksjon: Vanntank, septiktank osv.

Tags: SMC Tuck Roof Mold Kina, Produsenter, Leverandører, Fabrikk, Tilpasset, Tilbud, Made in China, Auto Parts Mould, BMC Mould, Sanitary Ware Mould, LFT Mould, Mould For Train And High Speed Rail , SMC Mould, Motorboat Mould, Doorskin Mould, SMC Seat Mould, New Energy Car Mould, China sheet mold compound, China BMC, China bulk molding compound, China LFT Mold (langfiber termoplast), China GMT Glass Mat Armed Thermoplasts. Termohærdende form Kina