Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-post:

Tjenester

Hjem - Tjenester

Deldesign og prototyping

Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det.

Beste tider mould & plastic products technology ltd. har mangefasetterte design- og utviklingsevner som jobber i samarbeid med vår mangfoldige kundebase for å produsere svært kreative produktdesignløsninger. Vi jobber med kunder fra startups til store OEM-er, og bringer produktideer til markedet effektivt og sømløst med Best Times Moulds fullt integrerte pakke med produktutviklingsevner.


Med utgangspunkt i konseptideer og digital design, tar vårt team av erfarne designere kundens visjon og bringer den til live. Med våre ingeniørevner bekrefter vi funksjonaliteten til kundens visjon samtidig som vi opprettholder det kreative bildet. Vi produserer leiremodeller i full størrelse ved å bruke våre svært presise 5-akse freser. Utført med høyeste kvalitet og engasjement,


Beste tider mould & plastic products technology ltd. Creative Services støtter kundenes behov fra Ideation gjennom produksjonsnivåutgivelser og prototyper.


Du definerer rammene - Vi leverer løsningene.

Produktdesign

Produktdesign

Produktdesign

Produktdesign

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Våre ingeniører vil jobbe sammen med deg for din tilpassede deldesign og prototype før støpeformproduksjon og plastsprøytestøping for å sikre at designen 100% oppfyller kundenes verktøystandarder og støpekrav.

Be om et tilbud