Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-post:

Blogger/nyheter

Hjem - Om oss - Blogger/nyheter - Hvordan finne en profesjonell plastform og verktøyleverandør med konkurransedyktig pris fra Kina?

Hvordan finne en profesjonell plastform og verktøyleverandør med konkurransedyktig pris fra Kina?

02. 28, 2022

Plastsprøytestøpingen blir mer og mer populær i det moderne industrielle produksjonsmiljøet. Hvis du ønsker å produsere et lavprisprodukt med gjentatt masse, vil støpeløsningen være den raskeste og billigste løsningen for deg. Så det er veldig viktig å finne profesjonell plaststøpeform og -verktøyleverandør for å bygge høykvalitets plaststøpeform og -verktøy med konkurransedyktig pris for ethvert nytt plaststøpebehov/prosjekt. Kina moulds vil være det beste valget hvis du finner konkurransedyktig pris mould løsning


Ta et eksempel i bilindustrien, en liten personbil, den trenger rundt 6000 sett verktøy totalt (inkluderer plastinjeksjonsverktøy, stanseverktøy, skumverktøy og støpeverktøy). Normalt hvis din bedrift er verdensomspennende leder i din bransje, bør du ha et strengt og stabilt forsyningskjedesystem og ønsker å velge tier 1 eller tier 2 billeverandør direkte. Men hvis du er tier 2-bilselskapet, hvordan kan du velge din egen leverandør, spesielt for verktøyleverandøren din? Fortsatt velge den industrielle lederen for verktøy eller bare velge en leverandør av lavest pris? Det ser ut til at det ikke er et godt alternativ for deg. Hvis du velger selskapet som service for den ledende posisjonen selskapet, er det normalt mye mer kostnader og lavere effektivitet for reaksjonstid og service. Hvis du velger den billigste leverandøren, kan den ha svært dårlig kvalitet og noen andre risikoer. For mange selskaper faller inn i disse 2 feil innkjøpsstrategier og klager alltid fordi de er så dårlige og ikke har noe valg.


Beste tider mould & plastic products technology Ltd som en mellomstor profesjonell produsent av plastinjeksjonsstøpe, sliter vi med å være din strategiske langtidspartner for plaststøpe og verktøy med konkurransedyktig pris. Vi har betjent mange kunder fra Amerika, Canada, EU, etc. i mange år og bygger vårt rykte med vår høye kvalitet og rike erfaring.


Hvis du finner en outsourcet verktøyleverandør fra lavprisområdet, hvis du finner en pålitelig og profesjonell leverandør av plastsprøytestøping, vennligst gi meg beskjed, vi hjelper deg med å finne den bedre løsningen. Gi meg beskjed, så vil vi gi deg mer selvtillit for ditt nye prosjekt.


Hvordan finner du en profesjonell plastform