Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-post:

Blogger/nyheter

Hjem - Om oss - Blogger/nyheter - Hot runner system for plast sprøytestøpe Kunnskap

Hot runner system for plast sprøytestøpe Kunnskap

03. 08, 2022

Hvorfor trenger vi varmtløpssystem for plastsprøytestøpe?

Den kalde løperen til en form refererer til seksjonen mellom formhulen og porten. Den smeltede plasten opprettholder flyten inne i løperen i kraft av injeksjonstrykket og sin egen varme. Som en del av støpematerialet er imidlertid ikke løperen noen del av produktet. Som et resultat, når vi designer en form, må vi ikke bare vurdere fyllingen, men også den materialbesparende produksjonen ved å forkorte eller redusere løperen; faktisk er det veldig vanskelig for oss å ha begge gjennom cold runner.men hot runner system kan løse dette problemet.


Typer og bruk av Hot Runners:

Når du bruker hotrunner, er riktig valg av porttype svært viktig, fordi porttype direkte bestemmer utvalget av hot runner-komponenter samt produksjon og design av former. Derfor kan den varme løperen klassifiseres i 3 typer basert på gatetypen, dvs. (1) hot-tip hot runner system, (2) sprue gating hot runner system og (3) ventilport hot runner system.


Hot Tips Hot Runner

Det er den mest brukte hot runner, siden hver hot runner leverandør leverer dette systemet. Selv om systemer fra forskjellige leverandører har forskjellige dyse- og dyseinnsatser i forskjellige former og størrelser, fungerer de nøyaktig på samme måte, som er å nøyaktig justere og kontrollere støpetemperaturen ved porten gjennom en metode som kombinerer innsatsens varme spissen foran på dyse med kjølesystemet. Hver hot runner selskapene har investert mye penger i FoU av hot tips.


Hot tip hot runner-systemet kan brukes til de fleste plaststøpematerialer, som PP, PE, PS, LCP, PA, PET, PBT, PEEK, POM, PEI, PMMA, ABS, PVC, PC, PSU og TPU , etc. Generelt sett brukes hot tip gate til å produsere mellomstore og små deler, f.eks. egnet for produksjon av makrodeler. Seksjonsdiameteren til porten er vanligvis mellom 0,5 mm og 2,0 mm.


Sprue Gating Hot Runner

I innløpsåpningen kommer den smeltede plasten inn i formhulen gjennom det åpne røret. Smeltestrømstrykktapet i portområdet er svært lite. Sprue gating hot runner-systemet er mer egnet for produksjon av mellomstore og store deler. portmerket vil være mer synlig på grunn av den større størrelsen. Så, sprue porting hot runner-systemet brukes vanligvis på interne produkter eller komponenter som ikke har høye krav til portmerker. Også innløpsporten brukes ofte i kombinasjon med kaldløperen, dvs. tar innløpsmunnstykket som hovedløper og innløp, og utformer innløpsåpningen langs kaldløperen. I applikasjonen kan innløpsporten gjøres større for jevn flyt, fordi portmerkene på kaldløperen ikke er viktige.


Valve Gating Hot Runner

Valve gating hot runner er et annet hot runner-system som er levert av globale mainstream hot runner-selskaper. Gjennom ventilstiftkontrolleren åpner eller lukker dette nålesystemet mekanisk porten på forhåndsinnstilt tid. Denne typen hot runner har fordelene de to foregående systemene (Hot Tip Hot Runner & Sprue Gating Hot Runner), som å kontrollere portens åpne/lukketid manuelt, tillate et jevnt og blankt portmerke og utvide hot runner-applikasjonen.

(Beste tider mould & plastic products technology Ltd.)


Hot runner system for plastinjeksjon mould Know-how


Hot runner system for plastinjeksjon mould Know-how