Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-post:

Teknisk senter

Hjem - Prosjektledelse - Teknisk senter - Hva er plastsprøytestøpe?

Hva er plastsprøytestøpe?

03. 09, 2022

Sprøytestøpeformen er verktøyet for å forme plasten til designet form og måling, det gjør massiv produksjon i vår tid mye mer økonomisk og effektiv, den ble kalt industriens mor. Du kan ikke forestille deg hvordan vanlige folk har råd til en bil hvis komponentene er laget med bar hånd. Se deg rundt uansett hvor du er nå, du ser mange ting laget i plast. De kommer alle ut av sprøytestøpeformer.

I prinsippet består støpeformer av 2 hoveddeler: hulrommet og kjernen, hulrommets side danner den største ytre overflaten, kjernesiden utgjør de ytre egenskapene til den støpte delen , under støping behandlingen; kjernen og hulrommet vil bli separert slik at delen kan fjernes. Ideelt sett kan delen støpes direkte av hulrommet og kjernen. Men i mange anledninger, foruten hulrommet og kjernen, krever det kompliserte mekanismer når det støpte objektivet er komplekst, hovedsakelig er det fordi delene ikke kan frigjøres fullstendig i to retninger, det ble kalt underskjæring, som ikke kan frigjøres av kjerne og hulrom direkte, det er løftere og glidere, en serie mekanismer er designet for å frigjøre underskjæringene, så enhver suksess med sprøytestøpe avhenger sterkt av designet.

En sprøytestøpeform er et presisjonsverktøy og også må være sterk nok til å tåle tusenvis av høytrykksstøpesykluser, så materialet til sprøytestøpeformen må være forsiktig; det er vanligvis spesielt og dyrt stål. Måten å produsere sprøytestøpe på har blitt endret sammen med utvikling av moderne teknologi, hovedtrinnene er CNC-fresing, boring, EDM, trådskjæring, CAD/CAE/CAM-teknologi brukt i et bredt spekter gjør ledelsen -tiden for mugg å lage kortere og kortere.

Hva er plastsprøytestøpe?